Τσέλσι: Σενάρια για Ντέκλαν Ράις στους «μπλε»

Οι φήμες αυξάνονται σχετικά με το ενδιαφέρον για τον Ντέκλαν Ράις από την Τσέλσι.

Ο Ράις είναι παίκτης του Γουέστ Χαμ και έχει μια πολύ καλή σεζόν φέτος. Αυτό τον βοήθησε να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτης της φετινής Premier League και παράλληλα να μπει στο στόχαστρο της Τσέλσι.

Πολλά δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν για ενδεχόμενη των «μπλε» που μάλιστα μπορούν να διαθέσουν ως αντάλλαγμα έναν εκ των Μίτσι Μπατσουαγί ή Ρος Μπάρκλεϊ.

Από την πλευρά των «σφυριών», τόσο ο Ντέιβιντ Μόγιες, όσο και η διοίκηση είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για τον Ράις, με τον τεχνικό της Γουέστ Χαμ να δηλώνει: «ακόμη και οι μεγαλύτεροι σύλλογοι πωλούν μερικές φορές τους καλύτερους παίκτες τους».

Ο 21χρονος Άγγλος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, ενώ φέτος έχει καταγράψει 37 εμφανίσεις με την Γουέστ Χαμ, με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ