Θέλει κρατήσει τον Νικολάς Γκονσάλες στην Στουτγκάρδη ο Ματαράτσο

Ο προπονητής της Στουτγκάρδης, Πελεγκρίνο Ματαράτσο, αναμένει από τον επιθετικό Νικολάς Γκονσάλες  να παραμείνει.

Ο Αργεντινός έχει δηλώσει δημόσια ότι θέλει να φύγει από τη Στουτγκάρδη και συνδέεται έντονα με την Ντόρτμουντ, την Λιντς και την Νάπολι. Αλλά ο προπονητής της Στουτγκάρδης, Πελεγκρίνο Ματαράτσο, αναμένει από αυτόν να μείνει.

Ο Πελεγκρίνο Ματαράτσο, λέει ότι εξακολουθεί να περιμένει από τον Γκονσάλες , παρόλο που ο 22χρονος πρόσφατα κατέστησε σαφές ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Λιντς και η Νάπολι λέγεται ότι ενδιαφέρονται για τον Γκονζάλες, ο οποίος έχει εκτιμηθεί σε περίπου στα 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο Ματαράτσο δεν έχει παραιτηθεί από το να θέλει να διατηρήσει στην Μπουντεσλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματαράτσο: «Περιμένω να μείνει μαζί μας. Δεν δίνω προσοχή στις φήμες. Αυτή τη στιγμή, ο Νίκο είναι μαζί μας και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα πάντα. Αν αλλάξει κάτι, έτσι θα είναι. Εκτιμώ τον Νίκο ως παίκτη, αλλά και ως άτομο, και μου αρέσει να του μεταφέρω τις σκέψεις μου. Θέλω να τον βοηθήσω .»

Ο Γκονζάλες έκανε 27 εμφανίσεις στην Μπουντεσλίγκα την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας 14 γκολ. Το συμβόλαιό του με τη Στουτγκάρδη λήγει το 2023.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ