Κλοπ: «Να γράψουμε ιστορία»

Έτοιμη να γράψει την δική της ιστορία είναι η Λίβερπουλ, αφού ολοκλήρωσε  τον πρώτο γύρω του πρωταθλήματος στην κορυφη, έχοντας μία ικανοποιητική διαφορά, της τάξεως των έξι βαθμών, από την Τότεναμ κι επτά από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γερμανός τεχνικών των κόκκινων όμως Γιούργκεν Κλοπ όμως προσπαθεί να μείνει προσγειωμένος, τονίζοντας πως ακόμα έχει δρόμο το πρωτάθλημα.

«Εχουμε να παίξουμε με την Αρσεναλ και με την Σίτι. Είναι καλό να έχεις έξι βαθμούς περισσότερους από τους άλλους, όμως πρακτικά δεν σημαίνει κάτι περισσότερο. Αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε, είναι να δημιουργήσουμε μία βάση για το υπόλοιπο της χρονιάς. Τώρα που τελείωσε ο πρώτος γύρος, θέλουμε να γράψουμε την δική μας Ιστορία. Είμαστε η πρώτη ομάδα του Λίβερπουλ που ολοκληρώνει αήττητη το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Εχουμε ακόμη 19 αγώνες να δώσουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ