Φιορεντίνα και Τσέλσι βλέπουν τον Τιάγκο Σίλβα

Πρέμιερ Λίγκ και Σεριε Α στα πόδια του Τιάγκο Σίλβα.

Δημοσιεύματα από Ιταλία και Αγγλία αναφέρουν πως οι Φιορεντίνα με την Τσέλσι έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Τιάγκο Σίλβα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βραζιλιανός την Κυριακή θα φορέσει για τελευταία την φανέλα των Παριζιάνων . Ο Φράνκ Λάμπαρντ θέλει να τονώσει την αμυντική γραμμή και 35χρονος είναι ο ιδανικότερος στα μάτια του Άγγλου προπονητή.

Από την άλλη οι «βιόλα» θέλουν δυναμικά στις μεταγραφές για την νέα σεζόν. Και θέλουν και αυτοί με την σειρά τους να ισχυροποιήσουν την άμυνα με τον Σίλβα. βέβαια ο ίδιος ο Βραζιλιάνος σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα της Πρέμιερ Λίγκ.

Η ομάδα της Φλωρεντίας εξετάζουν  και τον Ιταλό αμυντικό Ντάβιντε Ζαπακόστα , ο οποίος επέστρεψε στους «μπλε»  μετά τον δανεισμό του στην Ρόμα και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν υπολογίζεται από τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Ντανιέλε Πραντε συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Ζαπακόστα και με τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου, με της δύο πλευρές να φαίνονται θετικές να προχωρήσουν σε συμφωνία για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Ο Ζαπακόστα φέτος αγωνίστηκε μόνο σε εννιά παιχνίδια με την Ρόμα αφού ο τραυματισμός που είχε στο γόνατο τον άφησε αρκετό καιρό εκτός δράσης, επιστρέφοντας τον Ιούνιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ