Μπίλιτς: «Είμαστε πολύ κοντά στον Ιβάνοβιτς»

Ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.

Η Γουέστ Μπρομ κοιτάζει την περίπτωση του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, που έχει μείνει ελεύθερος από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο 36χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός, αγωνίστηκε σε 35 ματς την περασμένη σεζόν, με την φανέλα της Ζενίτ, έχοντας σημειώσει και 4 τέρματα.

Ο Σέρβος είναι έτοιμος να γυρίσει στην Αγγλία και στα σαλόνια της Premier League, μετά την πολυετή θητεία του με την φανέλα της Τσέλσι.

Σε συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Σλάβεν Μπίλιτς, φάνηκε αισιόδοξος για την υπογραφή του έμπειρου στόπερ. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είμαστε πολύ κοντά. Ενδεχομένως, να γίνει αργότερα μέσα στις επόμενες ώρες. Θα είναι εξαιρετική προσθήκη για εμάς, μία ομάδα που μόλις ανέβηκε στην Premier League. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εμάς, είναι φανταστικός. Θα είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Αρχικά, προσθέτει ποιότητα και εμπειρία, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Οπότε, δεν είναι μόνο εκείνος, αλλά εκείνος και η επιρροή που θα έχει σε ολόκληρη την ομάδα και όχι μόνο στους αμυντικούς. Για αυτό αποτελεί έναν εκ των πρώτων στόχων μας και θα είναι φοβερή μεταγραφή για εμάς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ