Θέμα χρόνου η ανανέωση του Νούνο με τη Γουλβς

Ο προπονητής της Γουλβς βρίσκεται κοντά στο να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα, σύμφωνα με μέσα από την Αγγλία.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του, αλλά πρόθεση της  διοίκησης των «Λύκων» είναι να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος είχε αναλάβει όταν ο σύλλογος ήταν ακόμα στην Τσάμπιονσιπ και τον οδήγησε πρώτα στην άνοδο ως πρωταθλητές στα «μεγάλα σαλόνια» και έπειτα σε δύο έβδομες θέσεις (στις δύο σεζόν που ολοκλήρωσε στην Πρέμιερ Λιγκ). Επιπλέον είχε μία αξιοπρόσεκτη πορεία μέχρι τα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συγκεκριμένα στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά από σχεδόν 50 χρόνια. Φαίνεται πως οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και αναμένονται σύντομα οι υπογραφές.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Γουλβς:

«Όσον αφορά το συμβόλαιο, δεν έχω να ανησυχώ για κάτι άλλο, γιατί δεν είναι δουλειά μου. Δεν διαπραγματεύομαι συμβόλαια, απλά περιμένω ένα e-mail ή μία κλήση για να πω “προχωράμε”.

H πίεση μπορεί να δημιουργηθεί, αν την αφήσεις να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας. Αν δεν είναι, τότε δεν είναι πρόβλημα. Ευτυχώς έχουμε μεγάλες πόρτες στο Compton (το προπονητικό κέντρο της ομάδας) και μπορούμε να τα μπλοκάρουμε όλα εκτός».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ