Εκτός έδρας νίκη για την Γιουνάιτεντ

Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν αντιμέτωπες στο Σεντ Τζέιμς Παρκ για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους φιλοξενούμενους να νικούν με 0-2.

Η Γιουνάιτεντ ήταν κυρίαρχη στον αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά δν κατάφερε να δημιουργήσει την ευκαιρία που θα της έδινε το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις φορές που βρέθηκαν κοντά στην αντίπαλη εστία και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος το πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 64′ από τον Λουκάκου. Ο παίκτης ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή μέσα στην περιοχή ώστε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1. Δέκα λεπτά πριν το τέλος (80′), ο Ράσφορντ έκανε το 0-2, με ένα υπέροχο γκολ για το 0-2. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να μειώσουν, παρόλο που έκαναν ένα σουτ λίγο έξω από το δοκάρι στο 90′. Το 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων έμεινε ως το τέλος.

Κίτρινες: 28’ Λασκέγιες – 47′ Λιντέλοφ, 71′ Σο

Νιουκάστλ: Ντουμπράβκα, Ρίτσι, Ντουμέτ, Λασκέγιες, Σερ (Μούτο 81′), Γιεντλίν, Ατσού, Ντιαμέ (Σέρβει 53′), Χέιντεν, Πέρεζ (Κένεντι 71′) Ρόντον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ντε Χέα, Βαλένθια, Λιντέλοφ, Τζόουνς, Σο, Ερέρα, Μάτιτς, Μάτα (Σάλτσες 63′), Πογκμπά, Μαρσιάλ (Λουκάκου 63′), Ράσφορντ (Λίνγκαρντ 87′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ