Α1 Γυναικών: Φιλική νίκη επί του ΕΦΑΟΖ ο Παναθηναϊκός

Με νίκη συνέχισε τις φιλικές του αναμετρήσεις ο Παναθηναϊκός καθώς επικράτησε εκτός έδρας του ΕΦΑΟΖ με 71-52 σε μία αναμέτρηση από την οποία βγήκαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Η Ελένη Καπογιάννη είδε με ικανοποίηση τις παίκτριες της να βγάζουν στο παρκέ όλα τα στοιχεία με τα οποία δουλεύουν όλο αυτό το διάστημα και να αποδίδουν αρκετά καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ειδικά μετά τη δεύτερη περίοδο ,νικώντας εκτός έδρας τον ΕΦΑΟΖ με 52-71.
Οι «πράσινες» ξεκίνησαν κάπως μουδιασμένα το ματς και δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από τον αντίπαλο στο σκορ με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να λήξει με 19-21.

Στη δεύτερη περίοδο το «τριφύλλι» βελτίωσε κάπως  την άμυνα του και πήρε προβάδισμα στη λήξη της με 32-44.

Ωστόσο στην Τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός έδειξε το τι μπορεί να κάνει ανεβάζοντας κατακόρυφα την διαφορά  με εξαιρετική άμυνα, με το αποτέλεσμα της τρίτης περιόδου να τελειώνει 36-62. Η τέταρτη περίοδος είχε πιο διαδικαστικό χαρακτήρα και έληξε με 52-71.”

Αξίζει να αναφέρουμε οτι οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντίπαλες στο κύπελλο για την Β φάση του θεσμού.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ