Νίκησε το… ξύλο στο Φενέρμπαχτσε- Γαλατασαράι

Αρκετές ευκαιρίες και πολύ “ξύλο” μεταξύ της Γαλατασαράι και της Φενέρμπαχτσε, όπου βγήκαν 11 κίτρινες κάρτες!

Ισόπαλο 0-0 ήρθε το ντέρμπι της Τουρκίας, μεταξύ της Γαλατασαράι και της Φενέρμπαχτσε στο Τουρκ Τέλεκομ της Κωνσταντινούπολης, για την 4η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στην “λευκή” ισοπαλία. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν αρκετές εντάσεις και σκληρά μαρκαρίσματα, με τον διαιτητή να δείχνει 11 κίτρινες.

Ντεμπούτο για τους φιλοξενούμενους έκανε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Σαμάτα που μπήκε ως αλλαγή στο 65ο λεπτό. Για ακόμα ένα παιχνίδι βασικός και σε όλο το 90λεπτο με τη φανέλα της Γαλατά αγωνίστηκε ο Ελμπντελαουί.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν αήττητες στο πρωτάθλημα, με τη Γαλατά να βρίσκεται στην 3η θέση με 7β, ενώ η Φενέρ στην 7η θέση με 5β.

Γαλατασάραι: Fatih Öztürk, Elabdellaoui, Luyindama, Marcao, Linnes, Taylan Antalyalı, Belhanda (Min. 89 Ömer Bayram), Emre Kılınç, Feghouli (Min. 70 Babel), Arda Turan (Min. 70 Etebo), Falcao (Min. 71 Diagne)

Φενέρμπαχτσε: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Tisserand, Lemos, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Sosa, Ozan Tufan (Min. 87 Mert Hakan Yandaş), Deniz Türüç (Min. 78 Ferdi Kadıoğlu), Thiam (Min. 65 Samatta), Valencia

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ