Γκέλες για Αϊντχόφεν, Άλκμααρ – Νίκες για Φέγενορντ, Άγιαξ

Ισοπαλίες που “κοστίζουν” για Άιντχόφεν και Άλκμααρ. Νίκες είχαν Άγιαξ και Φέγενορντ στη τρίτη αγωνιστική της Eredivisie.

Καμία συγκλονιστική έκπληξη δεν είχε η τρίτη αγωνιστική της ολλανδικής λίγκας, με εξαίρεση την Αϊντχόφεν που ήρθε ισόπαλη με 1-1 Άλκμααρ όπου έφερε 3-3 με την Φορτούνα σε ένα φοβερό ματς

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Τβέντε – Γκρόνιγκεν 3-1

Δύο κανονικά γκολ (Σέρνι 22′, Ντανίλο 37′) και ένα ακυρωθέν για τους γηπεδούχους, ήταν ο απόηχος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, αλλά δεν ήταν αρκετό αφού στο 88′ Ζερεμέχεφ κλείδωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τσβόλε – Σπάρτα Ρότερνταμ 4-0

Το πρώτο μέρος είχε δύο γκολ και αυτά ανήκαν στον Γκουτζανεσχάντ, που σκόραρε δύο φορές σε διάστημα δύο λεπτών. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν και αυτό που ολοκλήρωσε το “πάρτι” για τους γηπεδούχους με τον Λέεμανς στο 54′ και τον Νακαγιάμα στο 57′ να καθορίζουν το τελικό σκορ.

Φορτούνα – Άλκμααρ 3-3

Ο Φλέμινγκ άνοιξε το σκορ για την Φορτούνα στο 9ο λεπτό, για να πάρει την απάντηση του Ντε Βίτ (23′) και να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-1. Η Άλκμααρ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο 52′ με τον Κουπμίνερς και τον Μποαντού στο 69′. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν “πολύ σκληροί για να πεθάνουν” και ο Χάνσον (79′) μαζί με τον σκόρερ του πρώτου γκολ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

Χερενφέν – Φένλο 1-0

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο δεν το αντιπροσωπεύει το σκορ, σε σχέση με τις ευκαιρίες που είχε, η Χέρενφεν κέρδισε με 1-0. Μοναδικός σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Βέρμαν, όπου στο 32′ ήταν εύστοχος στα 11 μέτρα.

Άγιαξ – Φιτέσε 2-1

Ένα ακόμα ματς με σωρεία ευκαιριών το οποίο έληξε μόλις 2-1. Ο Άγιαξ ήταν αυτός που στο 22′ πήρε το προβάδισμα με τον Προμές. Η ισοφάριση ήρθε στο 59′ από τον Μπαζούρ, με την τελευταία κουβέντα όμως να ανήκει στον Άντονι, ο οποίος έκανε το 2-1.

Φέγενορντ – Ντε Χάαγκ 4-2

Η Ντε Χάαχ “έλουσε” με κρύο ιδρώτα την Φέγενορντ, αφού ο Αρβάιλερ άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, για να απαντήσει στο 27′ ο Χετράουντα. Η ανατροπή ήρθε στο 57′ από τον Σένεσι, αλλά ο Πίνας έκανε το 2-2 από το σημείο του πέναλτι (69′). Το αποτέλεσμα εν τέλει καθόρισαν,οι Νάρσινγκ στο 71′ και Μπεργκχούις με πέναλτι και πάλι στο 84′.

Ουτρέχτη – Βααλβάικ 3-1

Τα ηνία του αγώνα πήραν στο 40′ οι γηπεδούχοι, έπειτα από το γκολ του Μαχί. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 59′ με τον Νταμασκάν, αλλά ο Κερκ στο 74′ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 3-1, διαμόρφωσε στο 85′ ο Βαν ντε Στρέεκ.

Χέρακλες – Αϊντχόφεν 1-1

Και οι δύο ομάδες βρήκαν τους παίκτες τους να σκοράρουν από τη λευκή βούλα. Βλούτ στο 31′ για την Χέρακλες και Μαξ στο 51′ για την Αϊντχόφεν, έφεραν το ματς στο 1-1.

Εμέν – Βίλεμ 1-1

Δύο γρήγορα γκολ ήταν αυτά που καθόρισαν και όλο το παιχνίδι. Ο Ντε Λέου σκόραρε μόλις στο 5′ για τους γηπεδούχους και 8 λεπτά αργότερα η Βίλεμ απάντησε με τον Ενταισιμάιε, με τα τέρματα αυτά να είναι και τα μόνα στο παιχνίδι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ