Α1 Πόλο Γυναικών: Πάτησε γκάζι ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο και νίκησε την Βουλιαγμένη

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, κόντρα στην Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός.

Στο κολυμβητήριο του Λαιμού ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 11-6 της Βουλιαγμένης, στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των γυναικών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά, με εξαιρετικές άμυνες και για τις δύο ομάδες. Η Βουλιαγμένη έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με πέναλτι, κάτι που κατάφερε λίγο αργότερα η Χριστίνα Τσουκαλά που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 1-1.

Στην δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν «χέρι- χέρι» στο σκορ, με τον Ολυμπιακό να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα στο ημίχρονο (4-3). Με ένα σερί 3-0 στο τρίτο οκτάλεπτο, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη διεύρυνε το σκορ και πήρε διαφορά 4 τερμάτων. Οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στην τελευταία περίοδο, φτάνοντας στο τελικό 11-6.

Πρώτες σκόρερ της αναμέτρησης η Χριστίνα Τσουκαλά και η Βασιλική Πλευρίτου που πέτυχαν από 3 γκολ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-11

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 0-3, 3-4

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 2, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Νίνου 1, Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή, Καϊάφα, Μαυρωτά, Καλογεροπούλου, Σάντα.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κενετίδου, Αβραμίδου 1, Σιούτη, Πλευρίτου Μ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Β. 3, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Γυναικών πανηγύρισε ο Πανιώνιος, καθώς επικράτησε του ΝΟ Ρεθύμνου με 11-7 στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο ξεκίνημά του (3-3), όμως ο Πανιώνιος απέκτησε διαφορά τριών τερμάτων στο ημίχρονο (3-6). Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο ΝΟ Ρεθύμνου δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και τα κορίτσια του Τάσου Παπαναστασίου έφτασαν στη νίκη με 11-7.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   7-11

Τα οκτάλεπτα: 3-3 , 0-3 , 3-3 , 1-2

NΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Λαμπαθάκη, Κυριακάκη 4, Φαρμάκη, Φραγγελάκη, Παναγιωτάκη 1, Γαβαλά 1, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη 1, Παντελιδάκη

Πανιώνιος (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη 2, Παπαφιλίππου, Πουστινίκοβα 3, Αποστολίδου 1, Ξανθοπούλου 2, Κούβδου 3, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Παπαναστασίου Α., Δουρέκα, Παπαναστασίου Δ., Ζερβού, Μήτσου

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Γερόλυμος

Αλυτάχης: Νίκος Βλαζάκης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ