Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς κανένα άγχος στο Καραϊσκάκη

Με πολλές απουσίες και με κανένα άγχος θα κατέβει στην αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε μια δύσκολη αποστολή βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης με στόχο να κερδίσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει στην διάθεση του, τους Κότσαρη και Ράϊλι που είναι τραυματίες και και τους ποδοσφαιριστές που είναι θετικοί στον covid -19.

Η αποστολή για την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη περιλαμβάνει τους Βέρχουλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Ρώσση, Χειρίτραντα, Τσιλούλη, Μουνιέ, Βιτλή, Φατιόν.

Η αναμενόμενη σύνθεση είναι με τον Βέρχουστ κάτω από τα δοκάρια, στα στόπερ τους Λισγάρα και Ντομίνγκες, δεξιά τον Μπαξεβανίδη, αριστερά τον Βιτλή στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Σλίβκα και Φατιόν, μπροστά τους ο Μπεντινέλι, δεξιά ο Μουνιέ, αριστερά ο Φερνάντες και μόνος του στην κορυφή της επίθεσης ο Τσιλούλης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ