Με απουσίες ο Ολυμπιακός, αλλά μόνο στόχο τη νίκη στο ντέρμπι “αιωνίων”

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται ο Ολυμπιακός (19:30) στο πρώτο ντέρμπι “αιωνίων” της σεζόν.

Πρώτο ντέρμπι “αιωνίων” για τη φετινή σεζόν, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο “Γεώργιος Καρϊσκάκης” για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν αρκετές απουσίες και συγκεκριμένα τον Ματιέ Βαλμπουενά που είναι τραυματίας και θα λείψει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, τους Αχμέντ Χασάν και Γιουσέφ Ελ Αραμπί που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και βρίσκονται σε καραντίνα, αλλά και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χοσέ Χολέμπας και Ρούμπεν Βινάγκρε που είναι ανέτοιμοι.

Με βάση όλα αυτά, ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε… “αλχημείες” στην τακτική. Με 4-3-3 λοιπόν, ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ντρέγκερ στα δεξιά και Ραφίνια στα αριστερά της επίθεσης, Σεμέδο και Σισέ στόπερ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά στο κέντρο και μεσοεπιθετικά οι Μπρούμα, Μασούρας και Φορτούνης. Με τους δύο τελευταίους να εναλλάσσονται στην κορυφή, σε έναν ρόλο “ψευτοεννιαριού”.

Όσον αφορά την προϊστορία μεταξύ των δύο “αιωνίων”, από τη σεζόν 1959-60, όταν και ξεκίνησε η Α’ Εθνική, ο Ολυμπιακός έχει υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό 62 φορές, με την αποψινή να είναι η 63η. Σε αυτά τα 62 παιχνίδια, οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν 28 νίκες, έναντι 12 διπλά των “πρασίνων”, με 22 παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα.

Συνολικά στην ιστορία της Α’ Εθνικής, ο Ολυμπιακός μετρά 46 νίκες, ο Παναθηναϊκός 27, ενώ 48 φορές δεν υπήρξε νικητής.

Η 23μελής αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Πέπε, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Λοβέρα, Φορτούνης, Σουντανί, Κάιπερς.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με τον Παναθηναϊκό. / The squad players selected ahead of the match against Panathinaikos FC. ?⚪️⚽

#Olympiacos #slgr #Football #SquadList

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ