Με οδηγό την προϊστορία

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” τον πρωτοπόρο Π.Α.Ο.Κ. για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος Superleague Σουρωτή(19:30, Novasports 1HD).

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της που έχει χτίσει στο πρωτάθλημα τις τελευταίες αυτές αγωνιστικές καθώς και να αφήσει πίσω της την μεσοβδόμαδη ήττα στην Λάρισα (3-2) για τον αγώνα του κυπέλλου.

Άλλωστε η προϊστορία για τους αγώνες του πρωταθλήματος δείχνει Αστέρα καθώς οι Αρκάδες μετράνε 8 νίκες 2 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες στην Τρίπολη από τους Θεσσαλονικείς.

 

Η αποστολή των Αρκάδων:

30. Αθανασιάδης, 1. Παπαδόπουλος, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 2. Matricardi, 37. Βλάχος, 77. Κυριακόπουλος, 33. Martinez, 27. Κώτσιρας, 6. Valiente, 17. Iglesias, 8. Munafo, 14. Bellocq, 22. Rolle, 19. Τσιλιανίδης, 7. Fernandez, 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς, 28. Δουβίκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ