Έμεινε ζωντανή στο Στάμφορντ Μπριτζ η Άστον Βίλα

Στάθηκε όρθια στο Στάμφορντ Μπριτζ η Άστον Βίλα, που έκλεψε τον βαθμό από την Τσέλσι.

Ακόμα μια γκέλα για την Τσέλσι που αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 με την Άστον Βίλα, για τη 16η αγωνιστική της Premier League στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Σε αντίθεση με τους “μπλέ” η Άστον Βίλα πήρε ακόμα ένα σημαντικό βαθμό, συνεχίζοντας το αήττητο σερί, ενώ έφτασε ένα βήμα πριν την ανατροπή.  Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον με 26 βαθμούς.

Ο αγώνας:

Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν ισορροπημένα, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή φάση στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Τσέλσι στο 32’, μετα την κεφαλιά του Ζιρου, η μπάλα χτύπησε στον Κας και έφτασε στον Πούλισικ που προσπάθησε με γυριστό να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν άστοχος. Τελικά δύο λεπτά αργότερα (34’) ο Τσίλγουελ βγήκε από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα, ο Ζιρού έπιασε μια όμορφη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τα δύο ημίχρονα ήταν μοιρασμένα με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο δεύτερο μέρος και να φέρνουν στα ίσα το παιχνίδι.

Στο 50’ ο Ελ Γκάζι στο δεύτερο δοκάρι έπιασε το πλασέ και νίκησε τον Μεντί για το 1-1. Αυτό ήταν το πέμπτο του γκολ με τους βίλανς και τρίτο διαδοχικό σε ισάριθμες εμφανίσεις στην Premier League, κάτι που είχε να συμβεί στην ομάδα από τον Μάιο του 2015 με τον Τομ Κλέβερλι.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στην ανατροπή, όταν ο ΜακΓκιν είδε τη μπάλα μπροστά του και έκανε ένα τρομερό σουτ με το αριστερό το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 66’ οι Λονδρέζοι μπόρεσαν να βρουν το γκολ να πάρουν προβάδισμα ξανά στο σκορ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά, καθώς στην αρχή της φάσης ο Πούλισικ που πήρε την κεφαλιά ήταν σε θέση οφσάιντ.

Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Τσίλγουελ, Καντέ, Ζορζίνιο, Μάουντ, Πούλισικ, Ζιρού, Χάντσον-Οντόι.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κας, Χάους, Κόνσα, Τάργκετ, Λουίζ, ΜακΓκιν, Τραορέ, Γκρίλις, Ελ Γκάζι, Γουότκινς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ