Α ΕΣΚΑ Γυναικών: Παρέμεινε στον πάγκο του Άρη Χολαργού ο Βεροιόπουλος, αναλλοίωτος βασικός κορμός

Με τον Νίκο Βεροιόπουλο στον πάγκο θα συνεχίσει ο Άρης Χολαργού στην ομάδα παραμένουν επίσης και οι Τσότρα, Καβασιλά, Νίννη και Καντέλη.

Την παραμονή του Νίκου Βεροιόπουλου στον πάγκο του Άρη Χολαργού ανακοίνωσε η ομάδα, παράλληλα ο σύλλογος γνωστοποιήσε την παραμονή των Τσότρα, Καβασιλά, Νίννη και Καντέλη γεγονός που ικανοποιήσε πλήρως την τεχνική ηγεσία καθώς ο βασικός κορμός παρέμεινε αναλλοίωτος.

Ο Άρης Χολαργού είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ γυναικών έχοντας κατακτήσει και δυο κύπελλα γεγονός που κάνει όλους στο σύλλογο να κάνουν σχέδια τα οποία φτάνουν μέχρι και την άνοδο στην Α2 Εθνική γυναικών.

Η ανακοίνωση για τον Βεροιόπουλο

Η Διοίκηση του συλλόγου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Βερροιοπουλο Νίκο.
Ήταν αναμενόμενη η συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας που είχε ο σύλλογος με την καθοδήγηση του προπονητή μας , σημαντικότερο όλων είναι η «καθημερινότητα» και ο επαγγελματισμός , με περίσσιο ζήλο, αγάπη και σεβασμό προς τον σύλλογο.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο πολύ καλό έργο του, δύναμη, υγεία και πάντα επιτυχίες

 

Η Ανακοίνωση για την Τσότρα

ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Κ.Ο ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον coach Βερροιόπουλο σειρά πήρε η αρχηγός της ομάδας του  Άρη Χολαργού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΟΤΡΑ.
Με συνοπτικές διαδικασίες συμφωνήσαμε την συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη χρονιά , για μια αθλήτρια που εδώ και 14 χρονιά έχοντας περάσει από όλα τα τμήματα του συλλόγου τιμάει με το ήθος και την αγωνιστικότητα της, την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Κωνσταντίνα καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

 

Η Ανακοίνωση για την Καβασιλά

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Α.Κ.Ο ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Ακολουθώντας το πλάνο του coach Βερροιοπουλου σειρά στις ανανεώσεις για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 πήρε μια ακόμα αθλήτρια -ένα μπασκετικό παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας, η  Άννα Καβάσιλα
Η αθλήτρια Άννα Καβασιλα συνεχίζει στον σύλλογο μας για 9η συνολικά χρονιά και τέταρτη στην ομάδα του γυναικείου μας
Άννα καλή αθλητική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

Η Ανακοίνωση για την Νίννη

ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Κ.Ο ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Αρης Χολαργου
Μετά τις Τσοτρα και Καβασιλα , σειρά για ανανέωση πήρε η Ευδοκία Νίννη.
Η Διοίκηση της ομάδας πιστή στα θ’ελω του coach Βερροιοπουλου ανανέωσε την συνεργασία της με την αθλήτρια ΕΥΔΟΚΙΑ ΝΙΝΝΗ, η οποία προέρχεται από μια πολλή καλή χρονιά.
Κριτήριο για την ανανέωση αυτή αποτέλεσε εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι η ακεραιότητα του χαρακτήρα της αθλήτριας, το ήθος και η διάθεση της να βοηθήσει την ομάδα στους αγωνιστικούς στόχους της
Ευδοκία καλή αγωνιστική χρονιά , με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

Η Ανακοίνωση για την Καντέλη

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ  Άρη Χολαργου
Σε άλλη μια ανανέωση προέβει η ομάδα του Α.Κ.Ο ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, και αφορά την αθλήτρια ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΝΤΕΛΗ, Ιωάννα Καντέλη η οποία θα αποτελέσει για μια ακόμα σεζόν μια πολύ αξιόπιστη λύση στις θέσεις 4 και 5 για τον coah Βερροιοπουλο
Ιωάννα καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ