Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Α1 γυναικών του μπάσκετ στο πρώτο μεγάλο φετινό ντέρμπι των δύο ομάδων.
Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεσπόζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών του μπάσκετ.
Ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ 4-0 και με την μεγάλη νίκη επί του Αθηναϊκού στην πρεμιέρα πηγαίνει στο ΣΕΦ με ένα και μόνο σκοπό και στόχο να νικήσει και τον Ολυμπιακό και να αποκτήσει προβάδισμα για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Οι “Πράσινες” της Σελέν Ερντέμ προέρχονται από την πολύ σπουδαία και σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Αβεντίδα για το Eurocup και θέλουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια εξαιρετική μπασκετική βδομάδα.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός της Φρόσως Δρακάκη μετράει και αυτός μόνο νίκες στις 4 πρώτες αγωνιστικές και θέλει να υπερασπιστεί την έδρα του και να πάρει την πρώτη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο Πρωτέας Βούλας υποδέχεται τον ΕΣΚΔ Ιωνία, ενώ ο Αθηναϊκός τον Πανσερραϊκό.
Το σημερινό πρόγραμμα
Πρωτέας Βούλας – ΕΣΚΔ Ιωνία
Αθηναϊκός – Πανσερραϊκός
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός