Α1 Γυναικών: Στα ραντάρ της Ελευθερίας Μοσχάτου η Πράπα

Την Ισμήνη Πράπα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Ελευθερία Μοσχάτου.

Στο στόχαστρο της Ελευθερίας Μοσχάτου βρίσκεται η Ισμήνη Πράπα με την απόφοιτη του Πίτσμπουργκ να έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στα δικά μας μπασκετικά χωράφια γεγονός που ενεργοποίησε τα μεταγραφικά αντανακλαστικά της Ελευθερίας Μοσχάτου.

Η διεθνής σε όλα τα μικρά ηλικιακά κλιμάκια της Εθνικής προέρχεται από δύο απανωτούς τραυματισμούς γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες της για διάκριση στην Αμερική γεγονός που την έκανε να σκεφτεί πιο σοβαρά την περίπτωση επαναπατρισμού ώστε να αρχίσει και πάλι να αγωνίζεται.

Η Ελευθερία είναι ένας σύλλογος που επενδύει αρκετά στο καλό Ελληνικό στοιχείο και θέλει να δημιουργήσει ένα συμπαγες γηγενή κορμό που θα αποτελέσει την αθλητική εγγύηση που θέλουν στο σύλλογο.

Η Πράπα αγωνίστηκε για δύο σεζόν στο Κολλεγιακό Πρωτάθλημα, όπου σε 49 παιχνίδια είχε 8,4 λεπτά και 1,7 πόντους κατά μέσο όρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ