Α1 Γυναικών: Τα φιλικά του ΠΑΣ με την Ελευθερία Μοσχάτου

Την ευκαιρία, μέσα από δυο πολύ δυνατά φιλικά, να τεστάρει και να δει την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του θα έχει ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Νίκος Δουβίτσας.

Συγκεκριμένα η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Ελευθερία Μοσχάτου σε δύο φιλικές αναμετρήσεις από τις οποίες θα βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επίσημοι φιλικοί αγώνες με Ελευθερία Μοσχάτου

O ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα φιλοξενήσει στην πόλη μας και θα αντιμετωπίσει την Ελευθερία Μοσχάτου σε δύο επίσημα φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα θα αγωνιστεί το Σάββατο 12/9 στις 18:30 και την Κυριακή 13/9 στις 14:00 με μία από τις πιο δυνατές ομάδες την περσινή χρονιά, η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο φετινό πρωτάθλημα.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας αναμένεται να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα από τα δύο αυτά δυνατά τεστ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινάει στις 18 Οκτωβρίου.

Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων κεκλεισμένων των θυρών και θα τηρηθούν οι τελευταίες οδηγίες της ΓΓΑ ως προς την διεξαγωγή επίσημων αγώνων.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*