Η ΑΕΛ διαψεύδει ότι ο Πινακάς έκλεισε στον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση που διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο Δημήτρης Πινακάς είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό.

Στη Λάρισα εξέδωσαν ανακοίνωση για να διαψεύσουν το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, όπου αναφέρουν ότι δεν έχουν λάβει καμία πρόταση από τους “ερυθρόλευκους” για τον Πινακά και μάλιστα δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν τον παίκτη αυτή τη στιγμή, εκτός αν το ποσό είναι πολύ υψηλό.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Ο Δημήτρης Πινακάς, που είναι βέβαιο ότι θα κάνει διεθνή καριέρα, είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μέχρι το 2023 και κατόπιν συνεννοήσεως του κ. Κούγια με τους γερμανούς μάνατζερ του, θα επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας του μέχρι το 2024 με σημαντική αύξηση των απολαβών του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πινακάς τριπλασίασε τις απολαβές του το προηγούμενο καλοκαίρι και η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και μέχρι σήμερα έχουν έλθει σε επαφή με αυτήν αρκετοί μάνατζερ από το εξωτερικό για να βολιδοσκοπήσουν την διοίκηση της, για το αν προτίθεται να δώσει μεταγραφή στον Πινακά ρωτώντας και την πιθανή τιμή αγοράς.

Η απάντηση η οποία έχει δοθεί είναι ότι τιμή εκκίνησης για την πώληση του, είναι τα 3.000.000 € , συν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Καμία πρόταση μεταγραφής για τον Πινακά δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του Δημήτρη Πινακά, γιατί το μόνο το οποίο μας ενδιαφέρει είναι να μην αποδυναμώσουμε την ομάδα, αλλά να την ενισχύσουμε με μεταγραφές υψηλού επιπέδου»

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*