ΑΕΛ: «Ναυάγησε» οριστικά του Σπεντλχόφερ

Μολονότι η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Αυστριακό άσο Λούκας Σπεντλχόφερ, γνωστοποίησε με επίσημο τρόπο πως αποσύρει το ενδιαφέρον της λόγω διαφωνίας με τους εκπροσώπους του παίκτη.

Τι και αν βρέθηκε ένα βήμα από το να φορέσει τα βυσσινί ο 27χρονος υψηλόσωμος σέντερ μπακ Λούκας Σπεντλχόφερ; Η περίπτωσή του, όπως αναφέρει σε επίσημη τοποθέτησή της η θεσσαλική ομάδα, εγκαταλείφθηκε αμετάκλητα, αφού οδηγήθηκε σε αδιέξοδο στην ανταλλαγή έγγραφων με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η «Βασίλισσα του Κάμπου» έχει ήδη ξεκινήσει να βολιδοσκοπεί άλλους πιθανούς στόχους, προκειμένου να στελεχώσει το ρόστερ της. Μάλιστα, ίσως ο αντικαταστάτης να μην αργήσει να βρεθεί. Όπως επισημαίνεται στην  ανακοίνωση, έχει προταθεί στο κλαμπ ένας αξιόλογος στόπερ διεθνής και αρχηγός με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας για να θωρακιστούν τα μετόπισθεν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώθηκε προ εικοσαημέρου ότι ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής Λούκας Σπεντλχόφερ είναι ελεύθερος από την Στουρμ Γκρατς, στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία 3 χρόνια, με την οποία είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022 το οποίο είχε λυθεί κοινή συναινέσει εκείνο το χρονικό διάστημα.

Κατόπιν αυτής της διαβεβαιώσεως αρχίσαμε διαπραγματεύσεις τόσο με τους Έλληνες εκπροσώπους του, κατοίκους Θεσσαλονίκης και Ελβετίας όσο και με τον Γερμανό ατζέντη του ο οποίος έχει έγγραφο εκπροσώπησης με ειδική εξουσιοδότηση.

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις 10 και πλέον ημερών συμφωνήσαμε για την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας 3 ετών, αφού η πλευρά του παίκτη αποδέχτηκε πλήρως τις έγγραφες προτάσεις μας (όλα τα έγγραφα είναι στη διάθεση μας).

Κατόπιν αυτού η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη συμφωνία της μεταγραφής στο επίσημο site, όπως κάνουμε πάντα.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση οι μάνατζερς του επικοινώνησαν μαζί μας και μας αποκάλυψαν ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και μας παρακάλεσαν να κατεβάσουμε από το site την ανακοίνωση της συμφωνίας, για να έχουν τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν τη λύση του συμβολαίου, την οποία θεωρούσαν ότι θα γίνει οπωσδήποτε μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα τελικά και τελικώς μέχρι χθες, οπότε σήμερα θα εκδίδαμε νέα εισιτήρια (ήδη είχαμε κλείσει εισιτήρια για την προηγούμενη Τρίτη όπως είχαμε αναφέρει στην ανακοίνωση μας).

Σήμερα το πρωί ένας εκ των μάνατζερ του μας απέστειλε όχι τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη λύση του συμβολαίου του με την Στουρμ Γκρατς, αλά ένα έγγραφο από το οποίο προκύπτει ότι όχι μόνο ο ποδοσφαιριστής δεν έμεινε ελεύθερος όπως μας διαβεβαίωναν και γι αυτό ενδιαφερθήκαμε για την απόκτηση του, αλλά ότι η Στουρμ Γκρατς απλώς του επιτρέπει να έρθει στην Ελλάδα για να αρχίσει διαπραγματεύσεις μαζί μας και ακολούθως, όπως προκύπτει από το έγγραφο, η ΑΕΛ να κάνει διαπραγματεύσεις με την Στουρμ Γκρατς για την απόκτηση του.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, αντιληφθήκαμε ότι έχουμε πέσει θύματα αναξιόπιστων μάνατζερς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και δηλώνουμε ότι αποσύρουμε κάθε ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, αφού αναγκαία προϋπόθεση για την απόκτηση του ήταν ο παίκτης να είναι ελεύθερος, όπως ψευδώς μας είχαν διαβεβαιώσει.

Επίσης δεν αντιλαμβανόμαστε τι είδους διαπραγματεύσεις να κάνουμε με τον παίκτη, αφού ήδη είχαμε συμφωνήσει εγγράφως τα πάντα, όσον αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου, τις μηνιαίες απολαβές του και την προμήθεια των μάνατζερς του και αυτό αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση της πεποιθήσεως που έχουμε διαμορφώσει ήδη, ότι οι μάνατζερς του είναι αναξιόπιστοι και μας εξαπάτησαν.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, είμαστε σε διαδικασία αναζητήσεως άλλου παίκτη.

Ήδη, προ ολίγης ώρας μας έγινε πρόταση από μάνατζερ του εξωτερικού για την απόκτηση ενός ιδιαίτερα αξιόπιστου στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία 3 χρόνια σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και είναι αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας που αγωνίζεται αλλά και αρχηγός της Εθνική ομάδας της χώρα του».

    

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ