Αλέξανδρος Κατηκαρίδης: “Το πρόσημο είναι συνολικά θετικό”

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη μετά την ισοπαλία της Εθνικής Γυναικών με τη Ρουμανία.

Ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης θεώρησε ότι υπήρχαν αρκετά θετικά στοιχεία για την Εθνική Γυναικών στο φιλικό παιχνίδι με τη Ρουμανία στην Αττάλεια και απέδωσε το ότι δεν νίκησε, στο γεγονός πως δεν τα κατάφερε στις τελικές προσπάθειες. Επίσης, ήταν ευχαριστημένος από τις νέες παίκτριες που χρησιμοποιήθηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

“Σε ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο διάστημα, κάτι που παραδέχθηκε και ο Ρουμάνος συνάδελφος στη συζήτηση που είχαμε μετά τη λήξη, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο χωρίς γκολ, γιατί είχαμε θέματα στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια.

Οι παίκτριες φάνηκαν κάπως κουρασμένες, καθώς και η χρονική περίοδος δεν βοηθάει. Αρκετές από αυτές, όσες αγωνίζονται στο εξωτερικό, βρίσκονται σε χειμερινή προετοιμασία και δεν είχαμε την απαραίτητη φρεσκάδα, ώστε να πάρουμε και τις σωστές αποφάσεις στις τελικές προσπάθειες.

Το πρόσημο είναι συνολικά θετικό. Αν και δεν τα πήγαμε όσο καλά θα ήθελα, ούτε σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις μας, δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Σταθεροποιούμε την απόδοσή μας και τώρα πρέπει στο επόμενο ματς με την Τουρκία, που είναι ακόμη πιο απαιτητικό, να δείξουμε πιο φρέσκοι και ξεκούραστοι. Υπάρχει αισιοδοξία, καθώς και οι καινούριες παίκτριες που αγωνίστηκαν σήμερα, έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Είναι πάντα δυσάρεστο να έχουμε τραυματισμούς, ωστόσο θα το διαχειριστούμε και αυτό. Κρατάμε τα θετικά και συνεχζουμε”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ