Άλλαξε ιδιοκτησιακά χέρια η Μπέρνλι

Στην ALK Capital πωλήθηκε η Μπέρνλι.

Ιστορική στιγμή για την Μπέρνλι καθως πωλήθηκε ALK Capital η οποία θα κατέχει από σήμερα το 84% των μετοχών των «κλάρετς».

Ενθουσιασμένοι δήλωσαν οι νέοι ιδιοκτήτες για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται, ενώ τόνισαν ότι τόσο ο Μάικ Γκάρλικ όσο και ο Τζακ Μπανασκίεβιτς θα παραμείνουν στο διοικητικό συμβούλιο για να βοηθήσουν στην ομαλή μετάβαση στη νέα σελίδα του συλλόγου.

Ο Γκάρλικ, ο οποίος κατείχε το 49% των μετοχών τα τελευταία χρόνια, δήλωσε για τους νέους ιδιοκτήτες:  «Στο πρόσωπο του Άλαν Πέις και της ομάδας του αναγνωρίζουμε και καλωσορίζουμε αποφασισμένους επενδυτές που θα μένουν μόνιμα εδώ στην τοπική κοινότητα και θα επενδύουν στο κλαμπ, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, για πολλά χρόνια».

Πλέον ο Σον Ντάις αναμένει την ενημέρωση για το μεταγραφικό μπάτζετ που θα του διατεθεί για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας τον Ιανουάριο.Πάντως οι νέοι ιδιοκτήτες εξέφρασαν  προς τον ίδιο την απέραντη εμπιστοσύνη .

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ