Ανακοίνωσε γυμναστή αποκατάστασης και διατροφολόγο η ΑΕΚ

Την συνεργασία της με δύο νέα πρόσωπα στο επιτελείο της ανακοίνωσε η ΑΕΚ, λόγος για τους δύο νέους συνεργάτες του ποδοσφαιρικού τμήματος και του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Συγκεκριμένα ο νέος γυμναστής αποκατάστασης Μανώλης Βασιλειάδης και του διατροφολόγου – εργοφυσιολόγου Γιώργου Μουλίνου, ο οποίος βεβαίως έχει εργαστεί στην Ένωση κατά το παρελθόν επί σειρά ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ο Μανώλης Βασιλειάδης είναι ο νέος γυμναστής αποκατάστασης της ΑΕΚ. Ο Μανώλης Βασιλειάδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31 Αυγούστου του 1979 και είναι προπονητής φυσικής κατάστασης / γυμναστής.

Είναι κάτοχος Πτυχίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Montpellier Paul Valery ΙΙΙ και κάτοχος του διπλώματος προπονητικής UEFA A. Έχει εργαστεί στην Γαλλία, σε Λοριάν και Μονπελιέ, είναι πέντε φορές πρωταθλητής κλασικού αθλητισμού, ενώ μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Νέος διατροφολόγος / εργοφυσιολόγος της ομάδας είναι ο Γιώργος Μουλίνος, ο οποίος είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την ΑΕΚ επί σειρά ετών. O Γιώργος Μουλίνος τελείωσε το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών και έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στις ΗΠΑ, στη Φυσιολογία της Άσκησης και της Διατροφής Master (Ms) – Διδακτορικού (PhD). Ακολούθως φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο (UCSF) και έπειτα στο τμήμα Διαιτολογίας του Penn State University.

Από το 1994 διατελεί εκλεγμένο μέλος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Διαιτολογίας – Διατροφής και επαγγελματικό μέλος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αθλητιατρικής. Το 2011 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές Master στην Αθλητηϊατρική, στην ιατρική σχολή του Novi Sad, στην Σερβία. Το 2013 αναδείχθηκε διδάκτορ (PhD) αθλητηϊατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ