Αναστολή ερασιτεχνικών και τοπικών πρωταθλημάτων ανακοίνωσε η ΕΠΟ

Την αναστολή των αγώνων τόσο των τοπικών, όσο και των εθνικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Σε ανακοινώσεις της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναφέρει πως αναστέλλονται οι αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδας, το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής ανδρών, τα πρωταθλήματα Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας Γυναικών, αλλά και οι διοργανώσεις των τοπικών ΕΠΣ.

Η ανακοίνωση για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα:

Σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναστολή των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας, Πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής, καθώς και Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει ενημερώσει όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση για τα τοπικά πρωταθλήματα:

Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ