Αντώνης Πριόνας: ”Αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πράγματα που δεν τα έχει φανταστεί κανένας”

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών, επικράτησε με 4-0 της Κ-16 του Αιγάλεω. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Πριόνας, δήλωσε αποκλειστικά στο Kingsport.gr και στον Γιάννη Δρόσο.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στο Kingsport.gr:

Για την δουλειά που γίνεται: ”Δουλέψαμε ένα εξαήμερο πάρα πολύ σκληρά, τα κορίτσια ήταν εξαιρετικά και στην αγωνιστική και στην εξωαγωνιστική τους συμπεριφορά. Δείχνουμε κάθε μέρα βήματα προόδου και πιστεύω, αυτό που είπα και από την αρχή, ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πράγματα που δεν τα έχει φανταστεί κανένας”.

Για το ταλέντο και την εμπειρία των παικτριών: ”Έχουμε ταλέντο, πλέον έχουμε παίκτριες και πιο έμπειρες και παίκτριες που παίζουν στο εξωτερικό και μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο, που έχει αρχίσει ήδη και φαίνεται”.

Για την ομοσπονδία: “Έχουμε και τη στήριξη της Ομοσπονδίας, πιστεύω ότι και η Εθνική Ομάδα των γυναικών και οι μικρές Εθνικές ομάδες, θα έχουν πολύ μεγάλη άνοδο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο”.

 

Φωτογραφία αρχείου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ