Από 1 Ιουνίου οι κάρτες μέλους και φιλάθλου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Από την προσεχή Δευτέρα 1 Ιουνίου θα τεθούν στην κυκλοφορία η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2020-2021, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Οι φίλαθλοι, μπορούν να τις προμηθευτούν διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, και από την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας, Δευτέρα έως Παρασκευή, 17:00-22:00.

Οι τιμές τους είναι 50 ευρώ για την Κάρτα Μέλους και 10 ευρώ για την Κάρτα Φιλάθλου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ. Φ. Π. ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου θα τεθούν σε κυκλοφορία η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2020-2021.
Τα οικονομικά δεδομένα μετά τον αθλητικό αποκλεισμό, αλλάζουν τις ισορροπίες, όχι όμως και τους στόχους.
Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε και υπάρχει για να πρωταγωνιστεί, κάτι που απέδειξε και μέσα από τις οικονομικές αντιξοότητες στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.
Αρωγός στην προσπάθεια και την κυριαρχία του σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπήρξε πάντα ο κόσμος του, για τον οποίο νιώθουμε ευγνωμοσύνη και την ανάγκη να τον ευχαριστούμε κάθε στιγμή.
Φέτος, υπάρχουν τρεις κατευθύνσεις: συσπείρωση, στήριξη, περηφάνια. Η «ζωή» των Ερασιτεχνικών τμημάτων, δίνει ζωή και σε εμάς!
Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!
ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:
• Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (www.olympiacossfp.gr)
• Από την Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στη Μαρίνα Ζέας, καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 17:00-22:00.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ