Απορρίφθηκε η έφεση του Βόλου και του Μπέου – Αναλυτικά το πρόγραμμα των playouts

Απορρίφθηκε η έφεση Βόλου και Μπέου, παίρνει στα χαρτιά το ματς η Κηφισιά. Ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των playouts

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τελικά την προσφυγή του Αχιλλέα Μπέου και της ΠΑΕ Βόλου για την υπόθεση του Ανδρέα Τετέι.

Το αρμόδιο όργανο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν έκανε δεκτή την έφεση κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης στον Ανδρέα Τετέι στο ματς με την Κηφισιά.

Έτσι η αρχική απόφαση παραμένει για το Βόλο, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται υπέρ της Κηφισιάς και τον ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ΠΑΕ να τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Αυτό σημαίνει πως η Κηφισιά θα μπει στα playouts με 21 βαθμούς κι ο Βόλος με 19, κάτω δηλαδή από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Παράλληλα, έγινε γνωστό και το πρόγραμμα των playouts, το οποίο ξεκινάει στις 16 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 11 Μαΐου, ενώ δεν θα υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και του Αχιλλέα Μπέου κατά της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1 και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά κατά της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, του Αχιλλέα Μπέου και της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1».

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των playouts:

programma playouts 2024

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ