Η αποστολή της Εθνικής πόλο γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η Εθνική πόλο γυναικών είναι η πρώτη αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Βουδαπέστη και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ουγγρικής πρωτεύουσας που αρχίζει την Κυριακή.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, μετέχουν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστις Αβραμίδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Άλκηστις Μπενέκου, Χριστίνα Κότσια, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός, η συνεργάτης του, Αγγελική Γερόλυμου, η φυσικοθεραπεύτρια, Έφη Βούλγαρη, ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων, Αντώνης Αρώνης, ο γυμναστής Αριστείδης Χριστόπουλος και η έφορος και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, Βασιλική Αρβανιτοπούλου, ως αρχηγός αποστολής.

Η Εθνική συμμετέχει στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους τη Σερβία (12/1, 13.00 τοπική), την Κροατία (13/1, 13.00 τοπική), τη Σλοβακία (15/1, 14.30 τοπική), την Ουγγαρία (17/1, 19.00 τοπική) και τη Ρωσία (19/1, 17.30 τοπική).

Ο δεύτερος όμιλος αποτελείται από τους: Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Ισραήλ, Γαλλία, Γερμανία.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*