Αρκετές Ιταλικές στα πόδια του Χουαν Μανουέλ Κρουζ

Η φράση το μήλο κάτω από μηλιά πέφτει κολλάει γάντι στον 20 επιθετικός της Μπανφιλντ, Χουαν Μανουέλ Κρουζ. Ο γιος του «κηπουρού» των Μπολόνια, Ίντερ και Λάτσιο, του 45χρονου πλέον Χούλιο Κρουζ.

Ο 20 χρόνος ετοιμάζεται να αγωνιστεί σε γνωστά λημέρια σύμφωνα με τον πατέρα του ο οποίος ακολουθεί τα «χνάρια» του. Διότι αρκετές Ιταλικές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί .

«Είμαι ήδη σε επικοινωνία με ομάδες από την Ιταλία που επικοινώνησαν μαζί μου, ενώ και πριν την εμφάνιση του Κορονοϊού είχαν στείλει σκάουτερς για να τον παρακολουθήσουν. Διάβαζε και έπαιζε μπάλα, αλλά εγώ ήμουν δίκαιος απέναντι του για να αφοσιωθεί σε αυτό που θέλει του είπα ή θα παίξεις μπάλα ή θα διαβάσεις.. διάλεξε. Τώρα με την διακοπή λόγω της πανδημίας, η Ριβερ Πλέιτ έχει επικοινωνήσει μαζί μου». Είπε ο Χούλιο Κρούζ.

Ο Χούλιο Κρουζ δεν είπε τις ιταλικές ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του γιου του   αλλά σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ  αναφέρουν τις Σαμπντόρια, Κάλιαρι και Αταλάντα ως τις πρώτες που έχουν ενδιαφερθεί για τον 20χρονο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ