Αρμάνι Μιλάνο: Για ακόμη δύο χρόνια ο Ετόρε Μεσίνα

Για ακόμη δύο χρόνια θα βρίσκεται ο Ετόρε Μεσίνα στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο.

Τη συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια επέκτειναν Αρμάνι Μιλάνο και Ετόρε Μεσίνα.

Η συνεργασία ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και τον Έτορε Μεσίνα θα έχει και συνέχεια, με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια.

Το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2024.

Ο ίδιος μάλιστα επιβεβαίωσε την πληροφορία σε δηλώσεις του στο Gazzetta dello Sport. «Έχω δεχτεί την απόλυτη στήριξη και εκτίμηση από τον κ. Αρμάνι. Τα λόγια που είπε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας ήταν μεγάλης βαρύτητας για εμένα και νιώθω ακόμα περισσότερο υποχρεωμένος. Σκοπεύω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ωραίες συνεργασίες και κύκλοι γεννιούνται κάπως έτσι, με αλληλοστήριξη και ένα κοινό μονοπάτι, καθώς επίσης και με νίκες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ