Έγινε το «deal» μεταξύ Σπανού και Χαγιά Χασίν.
Ο Ατρόμητος αλλάζει σελίδα στα διοικητικά καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία του Γιώργου Σπανού με τον Άγγλο επιχειρηματία με αλγερινές ρίζες, Χαγιά Χασίν.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε το «πράσινο φως» και έδωσε την έγκριση στον φάκελο του Χαγιά Χασίν για την αγορά του 94% των μετοχών της ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο Χασίν δραστηριοποιείται στον τομέα των φαρμάκων.
Την Παρασκευή (27/6) να πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για να παρουσιαστεί ο νέος ιδιοκτήτης της περιστεριώτικης ΠΑΕ με τον Γιώργο Σπανό και τυπικά να παραδίδει τα «κλειδιά» του συλλόγου μετά από 20 χρόνια παρουσίας του.
Ρόλο κλειδί στη συμφωνία έπαιξε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος έφερε… κοντά τις δύο πλευρές, ενώ φέρεται να παίρνει ρόλο στο νέο σχήμα που θα δημιουργηθεί στον Ατρόμητο.