Ρουμενίγκε: «Το μέλλον της Μπάγερν είναι ο Φλικ, του έχουμε εμπιστοσύνη»

Η Μπάγερν θέλει να διατηρήσει τον Χάνσι Φλικ για πολλά ακόμη χρόνια, σύμφωνα με τον Ρουμενίγκε.

Ο Φλικ εγκαταστάθηκε αρχικά σε προσωρινή βάση όταν ο Νίκο Κόβατς απολύθηκε τον Νοέμβριο, αλλά υπέγραψε μια τριετή συμφωνία με την Μπάγερν τον Απρίλιο.

Έκτοτε, ο Φλικ συνέχισε την επιτυχία του, καθοδηγώντας τους Βαυαρούς στο νταμπλ στην Γερμανία και στους ημιτελικούς του Champions League, όπου θα συναντηθούν τώρα την Λυόν την Τετάρτη (19/8).

«Ο μελλοντικός προπονητής της Μπάγερν είναι ο Χάνσι Φλικ και ελπίζουμε ότι θα παραμείνει έτσι για πολύ, πολύ καιρό. Μπορούμε όλοι να συγχαρούμε τον Φλικ τον περασμένο Νοέμβριο και να εκφράσουμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτόν», δήλωσε αρχικά ο διευθύνον σύμβουλος των Βαυαρών, Ρουμενίγκε και πρόσθεσε:

«Ο Φλικ επέστρεψε σημαντικές αξίες στην ομάδα και το κλαμπ. Είμαστε σε πολύ καλή θέση αυτή τη στιγμή, έχοντας κερδίσει το νταμπλ στην Γερμανία και είμαστε στους ημιτελικούς του Champions League. Αυτό μας κάνει ευτυχισμένους. Απλώς παίζουμε επιτυχημένο ποδόσφαιρο, αλλά και πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν ο στόχος μας».

Στο παρελθόν, ο Φλικ εργάστηκε ως βοηθός υπό τον προπονητή της Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ από το 2006 έως το 2014.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ