Bundesliga: Επέστρεψε στις νίκες η Ντόρτμουντ

Μετά την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου, η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες

Μετά την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου στο Klassiker, η Ντόρτμουντ έβγαλε αντίδραση και πέρασε με «διπλό» από το «Ένερτζι Στάντιον» απέναντι στην Κολωνία με 1-2 για την 25η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μπορούσια έχοντας προηγηθεί νωρίς με τον Γκιρασί, αξιοποίησε την αριθμητική υπεροχή που είχε από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (στο 45’+2 αποβλήθηκε ο Σίμπσον-Πούσεϊ και σκοράροντας στο 60′ με τον Μπέιερ, φάνηκε να δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 88′ με τον Καμίνσκι, αλλά δεν αλλαξε κάτι μέχρι το τέλος.

Πλέον, τα «κριάρια» μετά την εντός έδρας ήττα που γνώρισαν έμπλεξαν για τα καλά και στο εξής κάθε ματς που θα δίνουν έως το φινάλε (9 αγωνιστικές απομένουν) θα είναι κι ένας «τελικός» για την… επιβίωσή τους.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μπάγερν Μονάχου-Γκλάντμπαχ 4-1 (33′ Ντίαζ, 45’+1′ Λάιμερ, 57′ πέν. Μουσιάλα, 79′ Τζάκσον – 89′ Μόχια)

Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν 3-3 (34′ Γκρίφο, 43′ Σουζούκι, 86′ Γκίντερ-37′ Κοφανέ, 45’+ Γκριμάλντο, 52′ Τεριέ)

Μάιντς-Στουτγκάρδη 2-2 (39′ Λι, 90′ Ντα Κόστα-76′ Ντεμίροβιτς, 77′ Ούνταβ)

Λειψία-Άουγκσμπουργκ 2-1 (76′ Ντιομαντέ, 90’+ αυτ. Τσάβες-39′ Φελχάουερ)

Βόλφσμπουργκ-Αμβούργο 1-2 (22′ πεν. Ερικσεν-33′ Βούσκοβιτς, 58′ Ντομπέ)

Χαϊντενχάιμ-Χοφενχάιμ 2-4 (63′, 84′ Κέρμπερ-26′, 45′ Πράας, 49′ Ασλάνι, 78′ Λεμπερλέ)

Κολονία-Ντόρτμουντ 1-2 (88′ Καμίνσκι – 16′ Γκιρασί, 60′ Μπέιερ)

Σαν Πάουλι-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 8/3

Ουνιόν Βερολίνου-Βέρντερ Βρέμης 8/3

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ