Champions League: «Μάχη» στη Μαδρίτη

Ολοκληρώνεται η φάση των “16” του Champions League, με ακόμη τέσσερα εισιτήρια να “σφραγίζονται”

Για τις ρεβάνς της φάσης των “16” του Champions League, κλειδώνουν ακόμα τέσσερα εισιτήρια για τα προημιτελικά.

Στο πρώτο χρονικά αγώνα στις 19.45, η Λιλ υποδέχεται τη Ντόρτμουντ στη Γαλλία και μετά το 1-1 στη Βεστφαλία, θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της και να πάρει τη νίκη, όπου θα της δώσει και την πρόκριση.

Στις 22.00 στο μεγάλο ντέρμπι της μέρας, στο “Μετροπολίτανο” η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την συμπολίτισσα Ρεάλ και καλείται να ανατρέψει το σκορ του Μπερναμπέου (2-1), ώστε να προκριθεί στους “8”.

Στις 22.00, στο Βίλα Παρκ η Άστον Βίλα με παρακαταθήκη το 1-3 στο Βέλγιο επί της Κλαμπ Μπριζ, θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμα της και να “σφραγίσει” το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στις 22.00 η Άρσεναλ έχει πάρει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση επί της Αϊντχόφεν, καθώς στην Ολλανδία είχε νικήσει με 1-7(!) και απλά η ομάδα του Αρτέτα θέλει να το επισημοποιήσει.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των “16”:

Τρίτη 11/3

19.45 Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα 3-1

22.00 Λίβερπουλ – Παρί ΣΖ 0-1 (1-4 στα πέναλτι)

22.00 Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 0-2

22.00 Ίντερ – Φέγενορντ 2-1

Τετάρτη 12/3

19.45 Λιλ – Ντόρτμουντ

22.00 Άρσεναλ – Αϊντχόφεν

22.00 Άστον Βίλα – Κλαμπ Μπριζ

22.00 Ατλέτικο Μ. – Ρεάλ Μαδρίτης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ