Χαραλαμπίδης: “Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα.”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αυταπάρνηση και το χαρακτήρα που έδειξαν, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς που επιχείρησαν το μακρινό ταξίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Χαραλαμπίδης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Νεπτούνας στη Λιθουανία:

“Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη διότι πριν από περίπου 48 ώρες έδωσαν ένα δύσκολο και πολύ πιεστικό παιχνίδι στο Πρωτάθλημα.

Ωστόσο, είχαν συγκέντρωση και πάλεψαν πολύ στο παιχνίδι. Ακόμη κι όταν χάναμε με διαφορά 7-8 πόντων στα μέσα της τελευταίας περιόδου, προσπάθησαν επιστρέψουν κι έδειξαν φοβερό χαρακτήρα. Γι’ αυτό θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια”, ήταν τα λόγια του Κώστα Χαραλαμπίδη στη Συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου συμπλήρωσε λέγοντας: “Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο μας, αυτούς που ταξίδεψαν πάνω από 2000 χιλιόμετρα για να έρθουν εδώ και να μας στηρίξουν”.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ