Μάλλιος: ”H αγορά κάρτας φίλων βοηθάει να κάνει ένα βήμα παραπάνω το κάθε τμήμα”

O  γενικός αρχηγός βαρέων αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος μίλησε στο Paokday για την κάρτα φίλων και εξήγησε τους λόγους που προχώρησε στην συγκεκριμένη κίνηση.

Επίσης, αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν, αλλά φρόντισε να κάνει και έναν μίνι απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Δημήτρη Σπρίτο:

Για τις κάρτες φίλων: “Οι κάρτες φίλων είναι μια σκέψη που υπήρχε στο μυαλό μας εδώ και καιρό ,νομίζω το timing φέτος με τις δυσκολίες στο ποδόσφαιρο ως προς την αγορά διάρκειας δίνει την ευκαιρία σε εμάς τα μικρότερα αλλά εξίσου σημαντικά τμήματα του ΠΑΟΚ να ζητήσουν την συνδρομή του κόσμου .Η εμπιστοσύνη που έχουμε δημιουργήσει μας δίνει το δικαίωμα αυτό για να κάνει ένα βήμα παραπάνω το κάθε τμήμα. Επισης να κάνουμε πλέον μια φόρμα φίλων που να ενημερώνονται για τις προσπάθειες μας”

Για τους στόχους της νέας σεζόν: “Ο στόχος είναι διπλός και ο πρωταθλητισμός αλλά πλέον με εντατικούς ρυθμούς και λύνοντας χρόνια γηπεδικά ζητήματα να χτιστούν ακαδημίες”

Για την περσινή σεζόν:“Η χρόνια ήταν ξανά επιτυχημένη για την πάλη κατάκτηση πρωταθλήματος ανδρών και εφήβων, η Άρση βαρών δεν διεξήχθη το πρωτάθλημα ξεχωρίζει η τέταρτη θέση του Βασίλη Λαμπριανίδη με την Εθνική στους παίδες πανευρωπαϊκό.Η πυγμαχία πήρε την δεύτερη θέση στου άνδρες την πρώτη στους παίδες και συνολικά τρίτος σύλλογος νομίζω ικανοποιητικά με την μεγάλη μας ελπίδα τον Βαγγέλη Νανινατζιαν για την ερχόμενη Oλυμπιάδα”

Τέλος ένα μήνυμα προς τον κόσμο του συλλόγου: “Ότι πιο σημαντικό μπορεί να κάνει κάποιος είναι να γίνει μέλος στον σύλλογο χωρίς υπεκφυγές και παρότι μπορεί πολλά πράγματα να ενοχλούν η μάνα του συλλόγου τους χρειάζεται και αυτή αυτούς”

πηγή: paokday.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ