Έτοιμη να καταγγείλει την UEFA στο CAS είναι η Σίτι

Πολύ πιθανό να παραπέμψει την Ουέφα στο CAS η Σίτι, θέλοντας να προλάβει την τελική απόφαση του Δικαστικού Επιμελητηρίου, που θεωρείται δεδομένη και καταδικαστική, αφού συνήθως συμπίπτει με αυτή της Ουέφα…

Η Μάντσεστερ Σίτι θεωρεί ότι υπήρξε βιαστική απόφαση σχετικά με την εξαπάτηση ύψους 60 εκατ ευρώ, την οποία υπέγραψε ο επικεφαλής της έρευνας, Υβ Λετέρμ.

Η συγκεκριμένη απόφαση, εφόσον εκδοθεί τελεσίδικα, προβλέπει μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, πιθανότατα για τη σεζόν 2020-21. Αντιλαμβάνεστε το πλήγμα τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε θέμα ”πρεστίζ”.

Στο Μάντσεστερ πιστεύουν πως κατέθεσαν αδιάσειστα στοιχεία για τη δικαίωσή τους, τα οποία δε λήφθηκαν υπόψη από τα αρμόδια όργανα. Ασκούν την ύστατη πίεση για να εκφοβίσουν την Ουέφα και να την αναγκάσουν να αλλάξει στρατηγική φοβούμενη τις κυρώσεις σε περίπτωση που δικαιωθεί η Σίτι.

Γι αυτό θα κυνηγήσουν την υπόθεση μέχρι τέλους, μέσω του ανώτατου και… πολυδάπανου δικαστηρίου, CAS, ευελπιστώντας πως θα δικαιωθούν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ