Διαγωνισμός Kingsport.gr: Κερδίστε ένα δείπνο για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Το Kingsport.gr σε συνεργασία με το Athenaeum hotels σας προσφέρει ενα δείπνο για 2 ατομα την ημέρα του Αγίου Βαλεντινου.
. . . . . . . .
Για να πάρετε μέρος στον 🎁διαγωνισμό και να κερδίσετε το πλήρες γεύμα, ακολουθήστε 1 από τα δύο τα παρακάτω βήματα ⬇️:

Για το Instagram:

1.👍 Like και follow το @kingsport.gr
. . .
2. Comment και tag 3 φιλους σας στο post.
. . .
🚩O διαγωνισμός λήγει στις 12 Φεβρουαρίου

Καλή σας επιτυχία!

 

Για Facebook:

1.👍 Like στην σελίδα μας στο FB:  Κingsport.gr
. . .
2. Comment και tag 3 φιλους σας σε σχόλιο της δημοσίευσης.
. . .
🚩O διαγωνισμός λήγει στις 12 Φεβρουαρίου

Καλή σας επιτυχία!

 

Το 👑 Kingsport.gr σε συνεργασία με το Athenaeum hotels (@athenaeum_grand_hotel @athenaeum_palace_hotel )σας προσφέρει ενα 🥘δείπνο για 2 ατομα την ημέρα του ❤Αγίου Βαλεντινου. . . . . . . . . Για να πάρετε μέρος στον 🎁διαγωνισμό και να κερδίσετε το πλήρες γεύμα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα⬇️: . . . 1.👍 Like και follow το @kingsport.gr . . . 2. Comment και tag 3 φιλους σας . . . 🚩O διαγωνισμός λήγει στις 12 Φεβρουαρίου Καλή σας επιτυχία! ___________________________________________________ #valentinesday #valentines #contest #giveaway #giveaways #giveawaygreece #giveawaysgreece #greece #athens #diagonismos #love #dinner #win #kingsport #Kingsportgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kingsport.gr (@kingsport.gr) στις

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*