Δεν κατεβαίνει στην Α1 ο Χολαργός, ετοιμάζεται η Καστοριά

Σύντομη αναμένεται να είναι η παρουσία του Χολαργού στην Basket League, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Η ομάδα των Βορείων προαστίων δεν θα μπορέσει να κατέβει τη νέα χρονιά στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και η Καστοριά είναι η πρώτη επιλαχούσα, που έχει το δικαίωμα να ανέβει.

Ο Χολαργός ήταν εξαιρετικός φέτος και κατάφερε στην πρώτη του παρουσία να μπει στα playoffs. Παρ΄όλα αυτά, όμως, δεν θα καταφέρει να εξαργυρώσει αυτή τη χρονιά, καθώς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τα οποία δεν του επιτρέπουν να δηλώσει συμμετοχή στην Basket League. Τα προβλήματα ήταν γνωστά τον τελευταίο καιρό και η ομάδα δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει.

Πρώτη επιλαχούσα είναι η Καστοριά, η οποία κέρδισε τη δεύτερη θέση στα playoffs και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα αναμένεται να ενημερωθεί σχετικά και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα ανέβει στην Α1 ή θα παραμείνει στη δεύτερη κατηγορία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ