Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Άνγκους Μακντόναλντ

Όπως ανακοίνωσε η Χαλ ο Άνγκους Μακντόναλντ διαγνώσθηκε με καρκίνο του εντέρου. Ο 26 χρόνος έδειξε μεγάλο θάρρος μετά την διάγνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η Χαλ Σιτι βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει, πως ο Άνγκους Μακντόναλντ διαγνώστηκε με πρώιμο στάδιο καρκίνου του εντέρου. Ο Άνγκους έχει δείξει μεγάλο θάρρος από όταν το έμαθε, όλη η ομάδα βρίσκεται στο πλευρό του και θα συνεχίσει να του δείχνει αγάπη. Η φυσική και ψυχολογική του κατάσταση είναι το σημαντικότερο για εμάς αυτή την στιγμή. Ο σύλλογος ζητά από τα μέσα και τους οπαδούς της ομάδας να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του Άνγκους και της οικογένειας του, οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη για την κατάσταση του θα δοθεί από τον σύλλογο».

Ο παίκτης με την σειρά του εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας:  «Δεν είναι εύκολο για εμένα αυτό, αλλά η ζωή δεν είναι πάντα ένας εύκολος δρόμος. Τα νέα ήρθαν σήμερα από τον σύλλογο και έγινε γνωστό πως έχω καρκίνο στο έντερο. Μετά από ένα χρόνο εκτός δράσης και τώρα που επέστρεψα στις προπονήσεις, τώρα που ένιωσα πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή, αυτά τα νέα ήρθαν σαν σοκ και είναι δύσκολο για εμένα. Παρ’ όλα αυτά είμαι ευλογημένος που έχω μία σπουδαία οικογένεια, φίλους και πολύ καλούς ανθρώπους γύρω μου που με βοηθούν με όλο αυτό, όπως και κάποιους σπουδαίους συμπαίκτες και ο σύλλογος, που με έχουν βοηθήσει την τελευταία χρονιά. Σκέφτομαι την νέα πρόκληση που είχα μπροστά μου, θα είμαι έτοιμος να παλέψω και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω υγιής», ήταν τα λόγια του Μακντόναλντ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ