Δικαίωση Μελισσανίδη, δικαστική νίκη επί του Κούγια

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του Αλέξη Κούγια.

Ο διοικητικός ηγέτης τη Ένωσης είχε καταθέσει αγωγή κατά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ, λόγω των δηλώσεων που είχε παραχωρήσει ο τελευταίος μετά το Ξάνθη-Λάρισα της σεζόν 2018-2019.

Συγκεκριμένα, τότε ο Κούγιας είχα αναφέρει ότι: «Έχουμε καινούρια παράγκα του Θωμά, παράγκα νο 2. Ψάξτε σε πόσα ματς της ΑΕΚ ήταν τέταρτος ο Λάμπρου. Η γνώση που έχω είναι ότι ο Μελισσανίδης τον έβαλε στους πίνακες».

Στην απόφαση του δικαστηρίου αναφέρεται πως: «Με τις δύο συνεντεύξεις του εναγόμενου (σ.σ. Κούγιας) προσεβλήθη παράνομα και υπαίτια η τιμή και η υπόληψη του ενάγοντος (σ.σ. Μελισαννίδης)» και ότι «Ο ενάγων υπέστη ηθική βλάβη για την αποκατάσταση της οποίας δικαιούται εύλογη χρηματική ικανοποίηση».

Συνεπώς, η αγωγή του ισχυρού άνδρα της Ένωσης έγινε δεκτή από το δικαστήριο, με αποτέλεσμα να υποχρεώνει τον Αλέξη Κούγια σε καταβολή 10.000 ευρώ με το νόμιμο τόκο από 17.11.2018 μέχρι να καταβληθεί το ποσό.

Επίσης, τον καταδίκασε σε καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων, το οποίο ορίστηκε στα 500 ευρώ.

Σημειώνεται η εν λόγω απόφαση βγήκε σήμερα (6/7), δηλαδή την ίδια μέρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέθεσε ακόμα μια μήνυση κατά του διοικητικού ηγέτη της Θεσσαλικής ομάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ