Δηλώσεις Βόμβα από Γεωργίου

Ο Γεωργός Γεωργίου μίλησε στο ραδιόφωνο του σπορ φμ για την νέα του ιδιότητα ως πρόεδρος του Απόλλωνα και είπε ενδιαφέροντα πράγματα.

Μεταξύ άλλων αναφέρε πως η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός είναι ομάδες που έχουν αγοραστεί από τον Σαββίδη.

Κάτι το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη όσο και των δύο αναφερθέντων ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε».

Ενώ ο Απόλλων Σμύρνης έβγαλε ανακοίνωση στην οποία απομακρύνεται από την δήλωση του νέου προέδρου του.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καθιστά σαφές ότι οι απόψεις του Γιώργου Γεωργίου αφορούν τη δημοσιογραφική ιδιότητά του και σε καμία περίπτωση αυτή του προέδρου της ομάδας μας. Ιδιαίτερα τα όσα σχολιάζει κατά καιρούς για άλλες ομάδες, αποτελούν προσωπικές απόψεις, εκτιμήσεις ή πληροφορίες, με τις οποίες καμία απολύτως σχέση δεν έχει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τις οποίες δεν ασπάζεται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ