Δύσκολα μένει ο Χασάν

Ο Πορτογαλικός Τύπος για μια ακόμα ημέρα ασχολήθηκε με το θέμα του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ αγωνίστηκε φέτος στον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα συνεχίσει μιας και ήταν δανεικός από την Μπράγκα.

Η ρήτρα στο συμβόλαιό του ήταν 4 εκατομμύρια ευρώ με τον Ολυμπιακό να στέλνει το μήνυμά του. Δεν σκοπεύει να δώσει αυτό το ποσό. Αντίθετα, θα ήταν ανοικτοί οι «ερυθρόλευκοι» να μπουν σε συζήτηση για τον «Φαραώ», με μια προσφορά της τάξης των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Εάν έβρισκαν πρόσφορο έδαφος από την πλευρά της Μπράγκα, θα κατέθεταν την πρότασή τους. Όμως η πορτογαλική ομάδα δεν αλλάζει στάση, δεν δέχεται να πέσει κάτω από τα 4.000.000€ για τον 26χρονο Αιγύπτιο φορ και όλα δείχνουν πώς η νέα σεζόν θα τον βρει στην ομάδα του πορτογαλικού Βορρά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ