“Έκοψε” τον Μπεντίλ από το πρωτάθλημα ο Πεδουλάκης

Ο Μπεν Μπέντιλ είναι ο παίκτης που θα θυσιαστεί από το Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε ξεπεράσει το όριο των 6 ξένων που μπορεί να δηλώσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Άργυρης Πεδουλάκης αποφάσισε να αφήσει τον Γκανέζο σέντερ χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν τον υπολογίζει καθώς στην ευρωλίγκα θα αγωνίζεται κανονικά μιας και εκεί δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ξένων.

Έτσι στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούν κανονικά να αγωνιστούν οι υπόλοιποι έξι ξένοι παίκτες των «πρασίνων», δηλαδή οι Τζίμερ ΦριντέτΤαϊρίς ΡάιςΡίον ΜπράουνΟυέσλι ΤζόνσονΝτεσόν Τόμας και Τζέικομπ Ουάιλι.

Ο Μπεντίλ βέβαια μπορεί να επανέλθει στη λίστα της Basket League καθώς κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα μέσα στη σεζόν να κάνει μέχρι 3 αλλαγές στο ρόστερ της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ