Έλυσε το συμβόλαιο του Αμπντελχάκ Νούρι ο Άγιαξ

Ο Άγιαξ αποφάσισε να τερματίσει το συμβόλαιο του Αμπντελχάκ Νούρι, ο οποίος είχε ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα έως αυτό το καλοκαίρι.

Όλες οι Ολλανδικές ομάδες έπρεπε να δηλώσουν μέχρι την 1η Απρίλιου τα συμβόλαια που λήγουν ή αυτομάτως θα παραταθούν κατά ένα επιπλέον έτος.

Το 2017 η καριέρα του Νουρι άλλαξε καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή. Έκτoτε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, ζει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μάλιστα πρόσφατα, ο αδελφός του έδωσε στην δημοσιότητα μερικές ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Ο αίαντας συνέχισε να πληρώνει το μισθό του από τότε.

Ωστόσο, ο Άγιαξ αποφάσισε τώρα να μην ανανεώσει τη συμφωνία υπό τους ίδιους όρους. Με αποτέλεσμα να υπάρχει νομική διαφορά με την οικογένεια του Νουρί, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για το πώς μπορεί να προσδιορισθεί ο τρόπος με τον οποίο θα εξακολουθήσει η οικονομική στήριξη του συλλόγου στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας. ο οποίος είναι ξύπνιος αλλά εξαρτάται πλήρως από την υποστήριξη των γονέων του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ