Ένα βήμα από την ανανέωση ο Βεράττι

Ο Μάρκο Βεράττι αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί ΣΖ, ενισχύοντας τη θέση του ως ένας από τους παίκτες κλειδιά της ομάδας.

Ο μέσος, ο οποίος ξεκίνησε από την Πεσκάρα και την Σέριε Β, θα παραμείνει στην Παρί, αντίθετα με τους παίκτες που έχουν φύγει μέσα στα χρόνια.

Ο ατζέντης του παίκτη (Μίνο Ραϊόλα) και ο αθλητικός διευθυντής της Παρί (Λεονάρντο) συζητάνε για ένα μεγάλο διάστημα την ανανέωση, που σημαίνει ότι οι συζητήσεις είναι προχωρημένες: 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον ποδοσφαιριστή μέχρι το 2024 (Η τωρινή συμφωνία λήγει το 2021).

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δοθεί μια υπόσχεση στον Βεράττι, το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Το συμβόλαιο του Τιάγκο Σίλβα λήγει τον επόμενο χρόνο και αναμένεται να φύγει από τον σύλλογο.

Επομένως θα απελευθερώσει το περιβραχιόνιο, το οποίο θα πρέπει να δοθεί στον Ιταλό.

Μέχρι το τέλος του χρόνου, η συμφωνία θα έχει υπογραφεί από όλες τις πλευρές. Ο Βεράττι, ο οποίος δεν έχει καθόλου εμπειρία από την Σέριε Α, συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή του στη Γαλλία και δεν σκοπεύει να μετακομίσει σύντομα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ