Ενδιαφέρον για Ινσούα από το εξωτερικό

Ο Εμάνουελ Ινσούα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδας του εξωτερικού και φαίνεται αρκετά πιθανό το σενάριο να αποχωρήσει στη τωρινή μεταγραφική περίοδο, ενώ ο Τσάβι Ρόκα έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Τις τελευταίες ώρες, μία ομάδα του εξωτερικού που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, θέλει να αποκτήσει τον Αργεντίνο μπακ αυτό τον μήνα, δίνοντας ένα ελάχιστο ποσό στον Παναθηναϊκό και όχι να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Το πρόβλημα με την ανανέωση του συμβολαίου του 28χρονου αμυντικού συνεχίζεται και πλέον, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο “Τριφύλλι”. Οι “Πράσινοι” θα ήθελαν να τον δώσουν με ένα μικρό αντίτιμο και όχι να τον χάσουν ως ελεύθερο σε μερικούς μήνες.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, έχει ήδη ξεκινήσει το ψάξιμο ενός αριστερού οπισθοφύλακα με φόντο την φυγή του Ινσούα το καλοκαίρι αλλά, τώρα, έχει αυξήσει τις προσπάθειες του και κοιτάζει κάποιον πιο έτοιμο για να μπορέσει να βοηθήσει άμεσα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ