Επικεφαλής διαιτησίας στην Αίγυπτο ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Την πρόσληψή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως πρόεδρο της Επιτροπής Ανάπτυξης Διαιτησίας ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου.

Πριν ακόμα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα όσον αφορά το μέλλον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι ενέκρινε την πρόσληψή του, ως πρόεδρο της Επιτροπής Ανάπτυξης Διαιτησίας.

Ο Άγγλος μάλιστα, έχει ήδη ενταχθεί και στο δυναμικό του δικτύου Fox Sports ως αναλυτής κανονισμών για το Nations League.

Την ίδια ώρα, η ΕΠΟ έχει γνωστοποιήσει πως το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ λήγει στις 30/7 και έως τις 15/7 θα ληφθεί η τελική απόφαση.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Άγγλος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ανέφερε: «Σε συνεργασία με την FIFA και την UEFA, θα εξετάσει και άλλα ονόματα αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR, με κύριο κριτήριο προτίμησης τους την ενασχόληση με την παραγωγική διαδικασία, ούτως ώστε, σε εύθετο χρόνο να επανέλθει η διαιτησία-ερασιτεχνική ή επαγγελματική-στους Έλληνες διαιτητές. Τα ονόματα των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20/7».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ