ΕΣΚΑ: Αναβολή δύο εβδομάδων στη δράση

Αναβάλλεται για δύο εβδομάδες η δράση στην ΕΣΚΑ.

Την απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες ανακοίνωσε η ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

Μετά τη χθεσινή συνδιάσκεψη μεταξύ της ΕΟΚ και των εκπροσώπων των Ενώσεων, της απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ για μετάθεση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων κατα δυο εβδομάδες και με δεδομένη την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού στην χώρα μας, το Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Α. αποφάσισε την αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας για όλα τα Πρωταθλήματα και Τουρνουά της Ένωσης έως και 21/01/2022.

Στις αγωνιστικές δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται οι φιλικές αναμετρήσεις και τα ανεξάρτητα τουρνουά.

Συστήνεται στα σωματεία-μέλη μας να ακολουθούν και να τηρούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις προπονήσεις τους.

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Η Ένωση βρίσκεται στη διάθεση κάθε σωματείου-μέλους μας για τυχόν διευκρινήσεις ή βοήθεια, έχοντας την πεποίθηση ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα καταβάλλουν την μέγιστη προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η αθλητική δραστηριότητα σύντομα.

Το Δ.Σ της ΕΣΚΑ

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ:

Με την ευχή ότι το 5ο επιδημικό κύμα του κορονοϊού θα είναι και το τελευταίο και μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (03/01) με τις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, με τους εκπροσώπους των Ενώσεων, αλλά και με άλλες αθλητικές ομοσπονδίες, το ΔΣ της ΕΟΚ αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες.

Η αγωνιστική του διήμερου 8-9/1 με την οποία ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί το κάθε πρωτάθλημα, μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23/1, παρατηρώντας φυσικά την εξέλιξη των δεδομένων σε όλη τη χώρα μέχρι τότε. Στη μετάθεση δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνονται και οι επίσημες, ήτοι με διαιτητές και γραμματεία, φιλικές αναμετρήσεις, αφού είναι βασικό ζητούμενο η αποφυγή κάθε επαφής μεταξύ μελών διαφορετικών ομάδων.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις συνιστάται σε όλα τα Σωματεία η πιστή και απόλυτα σχολαστική τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν. Εκφράζει δε, την εμπιστοσύνη της στην υπευθυνότητα όλων των ανθρώπων των σωματείων και τη βεβαιότητα για τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια προστασίας προκειμένου η επιστροφή στη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ